Als je naar de datum van mijn vorige bericht kijkt zie je dat er net geen jaar voorbij is gegaan sinds de laatste wijziging in het herschrijfproces.
Dat is hoe het gaat in mijn leven. Ik had het aangepaste verhaal aan mijn meelezer gegeven en in de tijd dat zij ging herlezen richtte ik mijn coachbedrijf op.

Kennelijk leer ik het nooit.
Ik denk nog steeds dat ik dingen even kan doen. Even verbouwen, even een studie doen, even een bedrijf opstarten en ga zo maar verder. Die dingen blijken keer op keer veel meer tijd (en/of energie) te kosten dan ik vooraf denk. Alles bij elkaar heeft het schrijfproces van mijn debuutroman daardoor heel wat jaren gekost. Maar… Ik ben wel super content met het resultaat!

Bij de Schrijfkamer leerde ik begin dit jaar een nieuw schrijfmaatje kennen en zij heeft ‘Een leven op wielen’ vorige maand in drie dagen uitgelezen. Ze was zeer positief over mijn verhaal. Mede door haar enthousiasme heb ik het verdere proces opgepakt.
Beter laat dan nooit. Er is namelijk geen beter moment dan NU, dat vertel ik mijn coachklanten altijd en daar ben ik volledig van overtuigd.

Dus… ik heb de koe bij de horens gevat en afgelopen vrijdag heb ik een kennismakingsgesprek gehad met Sanne Visch van Pen & Inkt die voor mij de eindredactie gaat doen.

De komende tijd zal ik op deze site geregeld wat over mezelf vertellen en je kan binnenkort een intekenlijst verwachten voor de pre-sale.
Half juli geef ik een update over het verdere proces rondom de publicatie van mijn roman, want het is nog een kwestie van de puntjes op de i en dan gaat de boel gedrukt worden!
Super spannend en erg leuk. Ik kijk er naar uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.