Elevator pitch

Waar gaat ‘Een leven op wielen’ over?

Drie jongens van begin twintig raken betrokken bij een ernstig auto-ongeluk. De gevolgen voor de overlevenden en hun naasten zijn ingrijpend. ‘Een leven op wielen‘ neemt je als lezer mee door de eerste twee jaar na het ongeluk. Via de ogen van zes Point of View karakters leef je rechtstreeks met de betrokkenen mee. Zo ervaar je van dichtbij hoe rauw de pijn is voor hoofdpersoon Mathijs. Het schurende besef dat alles is veranderd lijkt hem op sommige momenten te overweldigen.

Deze roman is uitermate geschikt voor New-Adult & Young-Adult lezers, maar zal ook liefhebbers van ‘drama’ en ‘psychologische romans’ aanspreken.

Reviews

Aangezien ‘Een leven op wielen’ sinds 4 oktober 2021 verkrijgbaar is, zijn er nog niet veel reviews. Je kan al wel lezen wat de meelezers en mijn redacteur van het verhaal vonden!
Er zullen spoedig reviews van recensenten bij komen en als de eerste lezer-reviews binnenkomen deel ik die natuurlijk ook.

Een voorproefje:
“Het is gewoonweg een prachtig manuscript, met heel veel diepte. De impact van het ongeluk dringt overal in door. De grootse gevolgen, maar juist ook de kleinere dingen.”

Over de auteur

Hallo, mijn naam is Claudia Stinne en ik ben de auteur van ‘Een leven op wielen’.

Al zo lang ik me kan herinneren broeide de verhaallijn voor ‘Een leven op Wielen’ in mijn hoofd. Een verhaal over een gebeurtenis die je leven ingrijpend verandert. De vermoedelijke trigger was een oom van mij die een hersenbloeding kreeg op mijn elfde. Zijn langdurige revalidatie had impact op mijn jonge brein. Hij moest alles opnieuw leren en ik zag de heftige gevolgen voor hemzelf en al zijn naasten.

In de media

Lees via deze pagina wat er in de media over ‘Een leven op wielen’ wordt gezegd…

Mocht je meer werk van mijn hand willen lezen;

Het drukproces van A tot Z

Wil je lezen hoe het traject richting het uitgeven van mijn debuutroman verliep? 

In het onderstaande blog lees je alles over de afsluitende 2 jaar van mijn schrijfproces én hoe het werkelijke uitgeven verliep.