In deze webshop zijn meerdere edities van 'Een leven op wielen' te koop en daarnaast kan je 'Reizend het jaar door' en 'Het verborgen pad' hier kopen
[order_detail key=”order_number“]
[order_detail key=” thankyou_action“]
[confirmation_order_details]

Bedankt voor je bestelling

Altijd leuk hè, zo’n aankoop!
Ik ga je bestelling zo snel mogelijk verwerken en verzenden. Jouw leesavontuur kan spoedig beginnen.


Ik vind het hartstikke leuk om te horen hoe je het boek/verhaal ervaren hebt! Dus laat gerust van je horen als je het uit hebt. 

Als je een review wilt delen ben ik je heel dankbaar. Dat helpt enorm om toekomstige geïnteresseerden uit te nodigen om mijn boek te kopen…

Het hoeft echt geen lang verhaal te zijn en ik kan je via deze link ook helpen bij het schrijven, maar je leeservaring is erg welkom.

Je kunt zo’n leeservaring bijvoorbeeld op je eigen social media, Hebban  of  Goodreads plaatsen. (Deze links vind je ook makkelijk terug in de bevestigingsmail die je van mijn verzending ontvangt.)


Voor nu eerst: veel leesplezier!


Warme groet,
Claudia Stinne

Oja… en dan nog even dit: 

Ik begrijp dat het verleidelijk is om je exemplaar aan bekenden uit te lenen of wellicht je gekochte ebook zelfs illegaal te verspreiden.
Daarom wil ik je op het hart drukken om dat niet te doen. 

Ik betaal mijn redacteur zelf en heb dus financieel in al mijn boeken geïnvesteerd. Tot op heden heb ik die investering nog niet terugverdiend (voor het geval dat je dacht dat ik steenrijk ben geworden vanuit mijn boekverkoop…)

Daarnaast ben ik er natuurlijk mijn tijd aan kwijt geweest. Allereerst om te schrijven, te herschrijven, de redactie te verwerken etc.
Daar bovenop komen nog alle promotiezaken, deze website maken & onderhouden en nog veel meer dingen die horen bij selfpublishing.


Ik hoop dan ook dat je mijn tijd en moeite dusdanig waardeert dat je vrienden en bekenden aanmoedigt om een officieel exemplaar te kopen.  Dat kan via mijn eigen website, maar ook via de gebruikelijke verkoopkanalen. 
Het zou fijn zijn als jij jouw bekenden naar deze website stuurt (omdat ik via deze weg meer aan elk verkocht boek overhoud, als je via andere kanalen koopt moet er in sommige gevallen zelfs geld bij door rare afspraken bij de grote spelers op de markt).

Nogmaals, bedankt voor je aankoop en ik hoop dat je nog eens terugkomt!

Claudia Stinne - auteur

In mijn hoofd broeien allerlei nieuwe projecten! Ik ben onder andere bezig met het schrijven van een nieuw boek! Wil je daarvan op de hoogte blijven of zelfs meedenken over het verhaal?

Schrijf je dan snel in! Ik beloof dat je geen mailbox vol spam krijgt en vertel je maximaal twee keer per maand over uitsluitend relevante zaken.

Privacyverklaring

Bekijk hier onze Privacy Verklaring