Bedankt voor je betaling

In deze webshop zijn meerdere edities van 'Een leven op wielen' te koop en daarnaast kan je 'Reizend het jaar door' en 'Het verborgen pad' hier kopen

Heel erg bedankt voor jouw bestelling!

Ik (auteur Claudia Stinne) begrijp dat het verleidelijk is om je exemplaar aan bekenden uit te lenen of wellicht je gekochte ebook zelfs illegaal te verspreiden.
Daarom wil ik je op het hart drukken om dat niet te doen. 


Ik betaal mijn redacteur zelf en heb dus financieel in al mijn boeken geïnvesteerd. Tot op heden heb ik die investering nog niet terugverdiend (voor het geval dat je dacht dat ik steenrijk ben geworden vanuit mijn boekverkoop…)

Daarnaast ben ik er natuurlijk mijn tijd aan kwijt geweest. Allereerst om te schrijven, te herschrijven, de redactie te verwerken etc.
Daar bovenop komen nog alle promotiezaken, deze website maken & onderhouden en nog veel meer dingen die horen bij selfpublishing.


Ik hoop dan ook dat je mijn tijd en moeite dusdanig waardeert dat je vrienden en bekenden aanmoedigt om een officieel exemplaar te kopen.  Dat kan via mijn eigen website, maar ook via de gebruikelijke verkoopkanalen. 
Het zou fijn zijn als jij jouw bekenden naar deze website stuurt (omdat ik via deze weg meer aan elk verkocht boek overhoud, als je via andere kanalen koopt moet er in sommige gevallen zelfs geld bij door rare afspraken bij de grote spelers op de markt).

Voor nu heel veel leesplezier en ik hoop dat je nog eens terugkomt!

Claudia Stinne - auteur

In mijn hoofd broeien allerlei nieuwe projecten! Ik ben onder andere bezig met het schrijven van een nieuw boek! Wil je daarvan op de hoogte blijven of zelfs meedenken over het verhaal?

Schrijf je dan snel in! Ik beloof dat je geen mailbox vol spam krijgt en vertel je maximaal twee keer per maand over uitsluitend relevante zaken.

Privacyverklaring

Bekijk hier onze Privacy Verklaring