Meer lezen van Claudia

Naast mijn boek ‘Een leven op wielen’ waarover deze website gaat kan je meer werk van mij lezen! 

Vanaf 10 september 2022 is ook het boek ‘Het verborgen pad’ van het Schrijverscollectief A t/m Z te koop waaraan ik meewerkte.


Daarnaast zijn er blogs om te lezen:

  • Via Floorzorgt.nl een platform voor en door zorgmedewerkers, schreef ik 100 blogs als operatieassistent en vanaf september 2022 ga ik verder als ‘partner van’ (iemand met een dwarslaesie). 

  • Als stamgast bij Zettje voor het leven kan je elke maand met me meelezen.  Hier deel ik zaken die over ‘het leven’ gaan en lees je bijvoorbeeld over mijn burn-out, chronische hoofdpijn, eetstoornissenverleden en hoe ik met dit alles om ga.

  • Na een oproepje in 2019 ben ik als vrijwilliger gestart bij patiëntenvereniging Dwarslaesie Organisatie Nederland en sindsdien schrijf ik vier keer per jaar een artikel voor hun Dwarslaesie Magazine.

Als je je hieronder aanmeldt blijf je bovendien op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen rondom mijn schrijfactiviteiten. Ik deel bijvoorbeeld geregeld een kort verhaal of nieuwtjes over mijn boek(en), waar ik te vinden ben op boekpresentaties en evenementen etc.
Maak je geen zorgen over een overvolle mailbox. Ik mail maximaal twee keer per maand en soms minder frequent als er geen nieuws te melden is.